Binnenkort Online: Attitudinal Healing (AH)

Beste bezoeker,

Nu er weer sprake is van versoepelende maatregelen is er veel creativiteit  In de Rooden Leeuw…we houden jullie op de hoogte! 

‘Verander je denken, verander je leven’

Het leven geeft ons allerlei ervaringen. Fijne, indrukwekkende, spannende, saaie, vervelende enz. Het denken geeft ons allerlei gedachten. Ze komen en gaan. We hoeven ze nooit met een knop aan te zetten. Ze zijn er al. De gedachten en ervaringen die we als fijn ervaren geven ons geen probleem. Die van pijn, verdriet, onmacht en boosheid zijn lastiger om mee om te gaan. De ervaringen die het leven ons geeft kunnen we niet veranderen. Ze gebeuren gewoon. Onze gedachten daarover laten zich ook niet zonder meer wegsturen. Denk niet aan 10 witte olifanten, oeps daar zijn ze al.

Attitudinal Healing (AH) wil letterlijk zeggen “het helen van je innerlijke houding of instelling”. Het geeft je de mogelijkheid te ervaren dat je anders om kunt gaan met je denken (stressvolle situaties). Dat je de gedachten niet hoeft te geloven! Dat je ontdekt dat je niet je denken bent. En het kan zijn dat je daarin je werkelijke vrijheid ontdekt.

Je kunt inloggen op maandagmiddag om de week of elke week. Je hebt er een PC met camera of tablet voor nodig. Na aanmelding ontvang je instructies plus een inlogcode.

Je kunt je aanmelden bij centrum@roodenleeuw.nl o.v.v. deelname AH groep.