Attitudinal Healing (AH)

Datum en Tijd Informatie middag: maandag 14 september van 14.00 tot 16.00 uur

Start: maandag 28 september 14.00 uur

‘Verander je denken, verander je leven’

Het leven geeft ons allerlei ervaringen. Fijne, indrukwekkende, spannende, saaie, vervelende enz. Het denken geeft ons allerlei gedachten. Ze komen en gaan. We hoeven ze nooit met een knop aan te zetten. Ze zijn er al. De gedachten en ervaringen die we als fijn ervaren geven ons geen probleem. Die van pijn, verdriet, onmacht en boosheid zijn lastiger om mee om te gaan. De ervaringen die het leven ons geeft kunnen we niet veranderen. Ze gebeuren gewoon. Onze gedachten daarover laten zich ook niet zonder meer wegsturen. Denk niet aan 10 witte olifanten, oeps daar zijn ze al.

Attitudinal Healing (AH) wil letterlijk zeggen “het helen van je innerlijke houding of instelling”. Het geeft je de mogelijkheid te ervaren dat je anders om kunt gaan met je denken (stressvolle situaties). Dat je de gedachten niet hoeft te geloven! Dat je ontdekt dat je niet je denken bent. En het kan zijn dat je daarin je werkelijke vrijheid ontdekt.

Graag nodigen wij je uit voor de AH bijeenkomsten. We starten met een informatie bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt zowel algemene informatie over AH gedeeld als in groepsverband gewerkt met de 12 principes.

In verband met de RIVM richtlijnen kunnen zich maximaal 10 deelnemers  aanmelden via: centrum@roodenleeuw.nl